søndag den 31. oktober 2010

Lambeth kursus

Ja så kom weekenden endelig hvor den stod på Lambeth kursus hos Sifbeth. En helt igennem super god og MEGET lærerig oplevelse. Herunder kan i se hvad det blev til. Helt forunderligt ligner det ikke helt noget der er løgn.....
Den øverste kage lavede jeg på begynderkurset lørdag og den nederste blev til på øvet-kurset om søndagen. Og jo man får godt nok lidt nas i hånden af alt det tylning.

Lørdagens kage


Søndagens kage

lørdag den 23. oktober 2010

Prinsessekage

En af pædagogerne i mine børns børnehave har et barnebarn som fylder år. Og som alle børnefødselsdage er det jo en KÆMPE STOR dag - der selvfølgelig skal fejres på behørig vis. Derfor bestilte hun en fin kage. Håber den bringer lykke. Tillykke med dagen Signe!

Endnu en babsekage

Jeg havde jo den røde babsekage med på arbejde, og en af mine kolleger blev så begejstret for den - og synes lige det var noget for hendes mand når han fylder år. Derfor blev det til produktionen af endnu en af slagsen, dog med limegrøn BH denne gang, da grøn er mandens yndlingsfarve. TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN !

Halloweenkage

Min svigerinde og jeg har været på kagekursus hos specialkøbmanden. Det var et begynderkursus, og jow man skulle nok være MEGET begynder for at få meget ud af det, men vi lærte da lidt nye teknikker og så nogle nye værktøjer - og ikke mindst; så var det jo en totalt hyggelig dag!
Her er hvad det blev til:

tirsdag den 5. oktober 2010

STORE babbedutter :-)

En af mine søde kolleger havde hjulpet mig med at lave noget og derfor skulle han belønnes med en kage. Denne synes jeg lige passede til ham.
Lavet af gulerodskage med cream cheese frosting.